Post by ticneomumoting on Feb 6, 2022 13:16:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť zlato ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Candy Crush Saga MOD APK [1.210.2.1] Odomknutá úroveň ...
Moja stratégia pri prekonávaní úrovní, mali by ste posúdiť/vyhodnotiť dosku, predtým ako začnete. Pozrite sa tiež na pridelené pohyby a keď zistíte „Trick“, je celkom ľahké prejsť úrovňou.
Zámerná aplikácia naťahuje čas pri otvorení ďalšej úrovne ako keby úmerne chcela aby sa odomknutie kúpilo. Jano
Príjemné, ale chyby, kvôli ktorým je súťaženie s ostatnými zbytočné. Tak prečo byť číslo jedna v Samovej sérii, ak sa truhlica v skutočnosti nikdy neotvorí...
Candy Crush Saga is now available instantly on the Google Play Store! Download the app here → https://goo ...
Mojich počiatočných 5 hviezdičiek kleslo na jednu hviezdičku kvôli očividnému podvádzaniu, ktoré táto hra teraz robí. Bol som v obzvlášť ťažkej fáze a nakoniec som dal un a použil niektoré z mojich ušetrených posilňovačov. Porazil som etapu a dve po nej a ani ma to nepostúpilo! Teraz som späť v tejto tvrdej fáze! Odstrániť!
Super hra 😉
DIY Fashion Star Rollenspiele pfv
Úžasná hra. Skvelé len tak relaxovať a nechať zmiznúť napätie dňa. Mám 74 rokov a užívam si výzvy, ktoré táto hra prináša. Príde mi to veľmi veľmi návykové😘
Som kamarát, ktorý hrá túto hru a naozaj sa mi páči, je to jednoduché, na začiatku vám ukáže, ako sa to má hrať, dáva vám veľa odmien za náročnejšie úrovne, zvuk k hre ide s tým. Ďakujem, táto hra ma naozaj baví.
Nepripaja sa na FB!!!Neda sa poziadat o pomoc!!!!
Candy Crush Saga Gelegenheitsspiele zkbb
Nejde aktualizovať postup v mobile s postupom na fb
Vývojka : King ; Verzia : 1.69.1 ; Kategórie : Jednoduché Hry ; Aktualizovať : November 26, 2021 ; Požiadavky : Android 4.4+.
Prosím, opravte to! Je mi ľúto, že som aktualizoval hru. Zamrzne, keď pozeráte videoreklamy, aby ste mali voľný pohyb a musíte začať ZNOVA! Hralo sa každý deň... teraz možno 2x do mesiaca! Absurdné! A z čítania iných komentárov sú všetci rovnako frustrovaní! 😡
!!!!!! Blbost
Nie som spokojný s hrou. Pri sledovaní reklám na extra tokeny alebo ťahy sa vyskytla chyba. Niekedy sa reklama neprehrá a zostane vám čierna obrazovka. U musíte hru úplne zavrieť, stratíte svoj postup atď. Je to naozaj nepríjemné. PROSÍM, OPRAVTE TO! Taktiež, keď dosiahnete určitú úroveň, automaticky získate 5 životov navyše, čo je gr8, ale nepridá sa to k životom, ktoré už máte, napr. 3 + 5 = 8
Nie zlé! Všetko spadnuté zhora je náhodné. Keď sa vrátim o niekoľko dní neskôr, dostanem ďalších 14 ťahov, ktoré mi pomôžu prekonať akúkoľvek hádanku na prvý pokus (napríklad).
Candy Crush Saga Fritidsspill wya
Je v hre teraz niečo zlé? Zdá sa, že ten môj sa už nikdy nenačíta. Zamrzne hneď po kráľovskom zobrazení. A už sa to nevráti. Skúsil som odinštalovať a znova nainštalovať. Žiadna pomoc
Candy Crush Saga Gelegenheitsspiele zkbb
Ako aktualizovať Candy Crush Saga - Parada Creativa ▷➡️
Začína dobre, ale rýchlo sa stáva nehrateľným bez neustáleho kupovania „vylepšení“. Logická hra "zaplať za výhru" 🤦
Candy Crush Saga na PC - Recenzie pre Android | Ako viesť
Fantastická hra, len sa občas zasekne pri hraní pripojenom k sieti! Inak je to ok. Prosím administrátora tejto hry, pokúste sa zlepšiť rýchlosť hry a prosím, už ma nebaví strácať životy, keď hranie pripojená hra nereaguje.
Nové úrovne nie je možné dokončiť, pokiaľ nezaplatíte za boostery, je to podvod, za dokončenie úrovne musíte zaplatiť peniaze, som na úrovni 8719 a toto už nie je zábava. Hra bola odstránená.
návyková, zábavná, náročná a celkovo dobrá hra. zaujímalo by ma, ako na to vývojári prišli, pretože táto hra je úžasná. nie som 1 pre slová, tak len poviem, že veľmi odporúčam si to zahrať.
Hrám už niekoľko rokov, keď som na ceste do práce a z práce, v čakárňach, alebo jednoducho nemôžem spať, a bez toho, aby som si kupoval nejaké ďalšie vylepšenia, som na úrovni 7 361! Zábavná hra!
SÚÚÚPER
Najprv super, potom seka. Uz neviem co mam robit.
Candy crush saga - Jen – téma vzhľadu pre Firefox (sk)
Candy Crush Saga कैज़ुअल गेम iqcq
Jedna z mojich obľúbených hier. Hrajte to každý deň. Mám problémy s tým, že sa moje hry počas hrania nonstop prerušujú.
Po prvé, minul som dosť peňazí na túto hru alebo v tejto hre. K tomu, čo som si všimol, bolo dosť okradnuté. To, čo mám na mysli pod pojmom ošizené, je v určitých propagačných akciách, ktoré vy máte ako koruna stromov, napríklad má vždy iný názov. Vyhral by som hodinu z tohto 30 minút z toho 30 minút z tohto ďalších 30 minút, že čo nie tak ďalej a tak ďalej. Potom by som dostal iba jednu z vecí, ktoré som vyhral. Takže už nehrám žiadnu hru ani nemíňam žiadne zo svojich peňazí
Po aktualizacii mi seka,robte stym nieco.
Od určitého levelu padá,vypína sa
Ako získať nekonečné životy v Candy Crush Saga
Som taká naštvaná!! Bol som na úrovni ako 1780 a teraz ma to núti začať odznova kvôli strašným poruchám!! Minul som peniaze na túto hru a nemôžete to opraviť!! Dať to dohromady!! Hovorte o odstránení stresu. Práve ste to vytvorili!
Ta hra mi pokazila mobil restartuje sa mi ináč ok hra
Podla mna prehanate trochu s tymi cenami .ako na to ze je to nejaka obyc hra tak by som iato nezaplatila 40 a viac euro za nejake zivoty a balicky!!!prehnane