(Android) Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games punkty usterek kodów
Feb 6, 2022 13:04:11 GMT 1
Post by ticneomumoting on Feb 6, 2022 13:04:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ punkty usterek kodów ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Planet Bomber! Παιχνίδια arcade ffhm
Trzeba naprawić naprawdę źle
To najlepsza gra w moim telefonie, chociaż czasami robi się tłoczno, ale spróbuj też ją pokochasz
Ta gra zamarła na florze willi i jak wspomnieli inni użytkownicy, postacie nie poruszały się, co spowodowało, że przegraliśmy grę i musieliśmy kupić więcej monet. Po dwóch próbach z deweloperem, dlaczego się zawieszał (z powodu braku poprawnej awarii komputera) usunąłem grę. Nie marnuj pieniędzy na tę grę.
Lubię tę grę. To fajna gra. To powiedziawszy, PROSZĘ naprawić fakt, że dźwięk i muzyka włączają się z powrotem za każdym razem, gdy kończę deskę. Całkowicie nie mam nic przeciwko temu, że dźwięk jest włączony w reklamach, ale proszę, proszę, proszę, jeśli wyciszę go w grze, pozwól mu ZOSTAĆ wyciszonym innym niż to. Upewniłem się, że mam najnowszą aktualizację b4.
Wiele wyzwań na poziom jest ekscytujących i zabawnych.
Nie działasz
To fajna gra 😊 ale kiedy w nią grasz i kończysz poziom 1, sama się zamyka. To jest powód trzech gwiazdek 😔😭
Ta gra jest dość zajebista, to zdecydowanie najlepsza gra z obsługą hotelową i przez jakiś czas grałem w hotelową manię. Dobrze, że masz do czynienia z tym, który zdaje się obejmować wszystkie podstawy! Bez zarzutów!!!!!
Dobre gry, ale jest to śmieszne, gdy prawdopodobnie zmusiło gracza do oglądania reklam tylko po to, aby przejść obecny poziom..
Aww, nienawidzę tego, naprawdę chciałem iść do windy i coś to rozwiązało?
Ta gra jest tak relaksująca i przyjemna w grze. Naprawdę to kocham. Dziękuję
Bardzo lubię tę grę, ale PROSZĘ PROSZĘ NIE OBSERWOWAĆ HOTELU GRAND MANIA!!!! Rozumiem, że gra potrzebuje pieniędzy i faktycznie kupiłem diamenty kilka razy, ale nie możesz stworzyć gry i uniemożliwić to na wyspie 3, począwszy od lat 50., ABY ludzie nie mieli innego wyboru, jak tylko kupować boostery. Gra zakończy się niepowodzeniem w ten sposób, ponieważ jest o wiele więcej gier, w które można grać ZA DARMO I KTÓRE BĘDĄ ZABAWNE I WARTO WYDAĆ PIENIĄDZE, ABY KONTYNUOWAĆ GRĘ. Proszę naprawić te poziomy.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Pakikipagsapalaran dmc
Dream Hotel:ホテルのゲーム, ホテルマネージャー, シミュレーションゲーム アドベンチャー hcel
Świetnie, dopóki nie dotrzesz do trzeciego hotelu, a każde ulepszenie zaczyna kosztować niebieskie kryształy. Nie są one dostępne prawie w ogóle, chyba że je kupisz. Nawet jedno ulepszenie zajmie Ci GODZINY, aby zdrapać wystarczająco dużo. Co za wstyd. Nie ma nic gorszego niż gra, która cię wabi, a kiedy zaczynasz się uzależniać, mówi ci, że nie możesz dalej grać, dopóki nie zapłacisz.
Za każdym razem, gdy wychodzę z gry, uruchamia się ona ponownie od poziomu 1. To szaleństwo.
Nie zaczynam na poziomie 1, gdy jestem w połowie gry
Chcę przejść na wyższy poziom, poinstruuj mnie, jak to zrobić
Wow Ta gra wygląda niesamowicie, właśnie obejrzałem film i naprawdę podobała mi się gra
Kiedy nowy hotel się otworzy? Skończyłem je wszystkie dobre gry Dzięki
Marna podróba Janes hotel 🤦♀️
To jest tak zabawne i tak fajne, że powinieneś w to zagrać, pobierz tę grę, a także musisz przejść przez wyzwania w tej grze, które są zabawne
Przypomina mi stare Nintendo. Brakuje mi prostoty.
Bardzo lubię tę grę. Jak dotąd jest to moja ulubiona hotelowa gra symulacyjna, ale poważnie, jeśli nie zamierzasz aktualizować jej o nowe poziomy, będę musiał usunąć. Wydałem na to rzeczywistą gotówkę i nienawidzę tego, że mogłem ją po prostu zmarnować. Więc właśnie teraz okazało się, że nastąpiła aktualizacja. Byłem bardzo podekscytowany, gdy stwierdziłem, że NADAL NIE MOGĘ PRZEJŚĆ NA KOLEJNY POZIOM. Cokolwiek. Nie ma Cię.
Nie masz wystarczającej liczby klientów, aby dotrzeć do monet, które musisz zarobić na poziomach, nawet jeśli ulepszyłeś wszystko, nadal nie zarabiasz wystarczająco.
Bardzo zapluskwiony. Utrzymuje zamrażanie i zamykanie
Miłość
Jest super ta gra
Myślę, że to trudne dla początkujących
To naprawdę dobre, ale wiele reklam czasami naprawdę to doceniam
Gra mnie stresuje
Myślę, że ta gra mnie oszukała, ponieważ mówię w ten sposób 36 poziom, staram się jak najlepiej, ale ta gra się nie skończyła, myślę, że spróbuję ponownie na tym poziomie 56 razy, ale nie mogę tego ukończyć. Myślę, że zdecydowanie mnie oszukało, więc Odinstalowałem tę aplikację, ponieważ tracisz gracza ☺️
Ugg
Spoko gierka
👍🏾.
Łatwe i powtarzalne.
O wiele lepsze niż inne gry hotelowe! Dają ci wystarczającą ilość dopalaczy i pomagają przejść poziomy i nie zmuszają cię do używania pieniędzy! Teraz jednak jeden problem polega na tym, że nie awansuje do poziomu 80.
Zabawa dbaj o klientów, a potem dostarczaj im jedzenie, napoje i sprzątanie
Ta gra jest bardzo fajna i bardzo mi się podoba